Aditum Arbo verbindt vrijgevestigde bedrijfsartsen aan MKB-bedrijven die de arbowet volgens de maatwerkregeling willen invullen. Werkgevers krijgen zo gemakkelijk toegang tot één vaste bedrijfsarts en een netwerk van interventies.

Het binden en boeien van professionals vraagt om de juiste ondersteuning gedurende de loopbaan én diversiteit in samenwerkingsvormen, dat kan in loondienst en als zelfstandig ondernemer. Ons uitgangspunt is dat professionals inhoudelijk betekenisvol werk willen doen, zonder veel gedoe met administratie en leidinggevende.

Professionals doen betekenisvol werk, zonder gedoe

Aditum Arbo onderdeel Zorg van de Zaak Netwerk

Zorg van de Zaak Netwerk is een netwerkorganisatie van arbobedrijven, expertisebedrijven en zorgbedrijven met ruim 5.300 medewerkers. Vanuit het netwerk wordt integrale ondersteuning rond impactvolle momenten geboden op het werk, thuis en in de (poli)kliniek. Hierdoor kunnen mensen blijven werken en meedoen in de samenleving. Daarmee vormt Zorg van de Zaak Netwerk een uniek platform voor participatie.

Onze visie is dat mensen gelukkiger zijn als ze kunnen participeren in werk en maatschappij. Daarom streven we ernaar om mensen te laten deelnemen en helpen we op alle momenten dat dit niet zo is. Hiermee willen we een wezenlijke bijdrage leveren aan een gezonder, vitaler en gelukkiger Nederland.

Meer informatie over Zorg van de Zaak Netwerk