Aditum Arbo verbindt vrijgevestigde bedrijfsartsen aan MKB-bedrijven die de arbowet volgens de maatwerkregeling willen invullen. Werkgevers krijgen zo gemakkelijk toegang tot één vaste bedrijfsarts en een netwerk van interventies.

Het binden en boeien van professionals vraagt om de juiste ondersteuning gedurende de loopbaan én diversiteit in samenwerkingsvormen, dat kan in loondienst en als zelfstandig ondernemer. Ons uitgangspunt is dat professionals inhoudelijk betekenisvol werk willen doen, zonder veel gedoe met administratie en leidinggevende.

Professionals doen betekenisvol werk, zonder gedoe

Aditum Arbo maakt deel uit van Zorg van de Zaak

Zorg van de Zaak is het bedrijfsgezondheidsnetwerk voor werkend Nederland. Samen bouwen onze arbo-, expertise- en zorgbedrijven aan vitale organisaties waar mensen veilig, gezond en met plezier werken. En bieden we passende ondersteuning en zorg op de momenten dat het nodig is. Op het werk, thuis en in de (poli)kliniek. Want wij geloven dat mensen gelukkiger zijn als ze kunnen participeren in werk en maatschappij. Daarom leveren we een wezenlijke bijdrage aan een gezonder en vitaler Nederland.

Lees meer op zorgvandezaak.nl