Laden...
Ik ben een bedrijfsarts Ik ben een bedrijfsarts

Zorgeloos aan de slag

bij de opdracht die bij je past

Ontdek hoe

Wij zijn er voor jou

We zijn een arts-makelaar die zelfstandige bedrijfsartsen en artsen met bedrijfsgeneeskundige ervaring helpen. We maken opdrachten toegankelijk en geven keuzevrijheid bij het samenstellen van een klantenportefeuille. We zijn er voor jou met alles wat je nodig hebt om je praktijk als zzp’er goed te runnen. Ook helpen wij om risico’s op klachten en claims te verkleinen en minimaliseren we financiële risico’s.

Dit doen we voor jou

Zelfstandige bedrijfsartsen en klanten samenbrengen, zodat ze gelukkig en op een duurzame wijze kunnen samenwerken. Dat is onze missie. We doen dat op een unieke manier waarin we jou als vrijgevestigde bedrijfsarts zoveel mogelijk regelwerk uit handen nemen. Op die manier maak je ruimte voor de focus op de kern van je werk als bedrijfsarts. Zo kun je met plezier werken, elke dag weer.

Problemen lossen we op. En we zijn kennispartner die je belangen behartigt. We bieden je gemak en vrijheid.

Neem contact op
Het gemak en de vrijheid om jezelf te zijn.
Ons verhaal in 1,5 minuut

Onze expertises

We zoeken opdrachten voor je, maken duidelijke afspraken, ondersteunen iedere dag en zorgen voor gemak en extra vrijheid. Op deze vier gebieden zorgen we voor jouw werkgeluk.

Nadire Dogan

Interessanter werk van Nadire Dogan

Fijn onderdeel uit te maken van een team

Lees het verhaal
Wouter van der Fliert Staand

Samenwerken geeft me rust van Wouter van der Fliert

Ik sta er niet meer alleen voor

Lees het verhaal
Pear Tjin Wong Joe staand

Klanten met positieve insteek van Pearl Tjin-Wong-Joe

Meer tijd voor het schrijven van Surinaams-Chinees receptenboek

Lees het verhaal

Nadire Dogan

ZZP-Bedrijfsarts

Wouter van der Fliert

ZZP-Bedrijfsarts

Pearl Tjin-Wong-Joe

ZZP-Bedrijfsarts

Dit is wat anderen
over ons zeggen

Meestal hebben we een vraag maar deze keer wil ik mijn waardering uitspreken over hoe jullie de facturering geregeld hebben.
Het loopt perfect en ik ben daar erg blij mee!

Aditum Arbo zorgt goed voor zijn kapitaal. Zij erkennen de waarde van de bedrijfsarts en wat die nodig heeft. Het is als eenpitter daarom heel fijn om in een steunend en faciliterend netwerk te bewegen.

Bij Aditum-arbo ben je welkom in een omgeving waarin je je eigen ambities en die van je opdrachtgever kunt verwezenlijken. Je concretiseert samen je opdrachten en stemt af op wederzijdse kwaliteiten en behoeften. Inmiddels heb ik mooie ervaringen op mogen doen in de samenwerking bij innovatief-adviserende inzet bij opdrachtgevers.

Ik wilde zzp-er worden na een lang vast dienstverband. Op internet vond ik Aditum Arbo. Prettige website, met goede uitleg. Afspraak met directeur Matthieu gemaakt. Het klikte goed. Hij hielp mij echt op weg, hij staat altijd klaar om mijn zzp vragen te beantwoorden en bovenal: hij vond een perfecte eerste zzp plek die helemaal bij mij past!

Aditum Arbo ontzorgt en ondersteunt je op zo’n manier dat je je volledig kan focussen op de kern van je werkzaamheden als bedrijfsarts!