Laden...
Ik zoek een bedrijfsarts Ik zoek een bedrijfsarts

Een bedrijfsarts die bij je past

Alles goed geregeld rondom de bedrijfsarts

Ontdek hoe we dat doen

De perfecte match voor jouw zaak

Preventie, re-integratie en verzuim zijn voor iedere organisatie een uitdaging. Het is daarom belangrijk dat je op een fijne manier rechtstreeks samenwerkt met een bedrijfsarts. Daarnaast wil je natuurlijk dat alles wat moet, mag en kan optimaal is geregeld. Wetgeving, contracten en dossiers zijn bij ons helder en makkelijk toegankelijk. Je wilt een partij met kennis waarop je kunt terugvallen als dat nodig is. Wij zorgen voor zo’n perfecte match voor jouw zaak.

Dit doen we voor jou

We hebben een groot netwerk aan zzp-bedrijfsartsen en zzp artsen met bedrijfsgeneeskundige ervaring. We kunnen dus gericht zoeken naar bedrijfsartsen die passen bij jouw bedrijf. Wij bieden een basiscontract arbodienstverlening volgens de maatwerkregeling waarbij je rechtstreeks samenwerkt met een BIG-geregistreerde bedrijfsarts. Op die manier komen we tot een match die voor iedereen werkt.

Ik zoek een bedrijfsarts

De beste match met een BIG-geregistreerde bedrijfsarts

Wist je dat er steeds minder BIG-geregistreerde bedrijfsartsen zijn? Via ons netwerk krijg je toch makkelijk toegang tot zelfstandige bedrijfsartsen die uiteraard BIG-geregistreerd zijn. We werken ook met zzp-artsen met bedrijfskundige ervaring. Door een supervisie kunnen zij ook een waardevolle toevoeging leveren voor jouw zaak.

Een vast aanspreekpunt

Als je rechtstreeks samenwerkt, is het handig dat je het mobiele nummer van de bedrijfsarts hebt. Dat schakelt makkelijk en snel. Daarnaast zijn er verschillende andere arbo-experts waarvan het belangrijk is dat je er snel en rechtsreeks mee kunt schakelen. Denk aan een veiligheidskundige, arbeidshygiënist of een arbeids- en organisatiekundige. Dit soort kerndeskundigen vallen binnen het basiscontract arbodienstverlening.

Duidelijke afspraken en alles goed geregeld

Onze driepartijen-werkopdracht is uniek. Hierin tekenen jij als werkgever, de bedrijfsarts en wij voor de afspraken. Hierdoor zijn ze duidelijk en integer vastgelegd voor alle partijen. We screenen alle bedrijfsartsen zodat kwaliteit en integriteit geborgd zijn. Dit zorgt voor een duurzame samenwerking tussen jouw bedrijf of organisatie en de bedrijfsarts.

Korte lijntjes en weinig administratie

Planningsagenda is het systeem waarin je als werkgever alle adequate dossierinformatie kunt vinden. We richten dit kosteloos en op een functionele manier voor je in, zodat het zorgt voor zo min mogelijk administratief werk. Daarnaast geloven we in korte lijntjes. Op die manier houdt iedereen extra ruimte over voor focus op kernzaken.

Onze expertises

We zijn een arts-makelaar en koppelen zelfstandige bedrijfsartsen en artsen met bedrijfsgeneeskundige ervaring aan bedrijven. We zoeken voor hen een plek waar ze met plezier kunnen werken. Dankzij deze expertises helpen we bedrijven precies zo’n bedrijfsarts te vinden.

Van ons mag je meer verwachten

Het blijft altijd een gevoelig onderwerp als een medewerker aangeeft hulp nodig te hebben, als de leidinggevende of dat de medewerker (langdurig) ziek is. Maar hoe ga je hier nu mee om? We hebben alle kennis en expertise in huis om jou op zulke momenten verder te helpen. Dat gaat verder dan de rechtstreekse samenwerking met de bedrijfsarts of andere arbo-experts. We overleggen ook over diverse adequate interventies die je kunt inzetten zoals een second opinion, een preventief spreekuur, keuringen, risico-inventarisatie en evaluatie. Van ons mag je namelijk meer verwachten.

Neem contact op
Ik zoek een bedrijfsarts

Dit is wat anderen
over ons zeggen

Met Aditum Arbo heb ik nu een rechtstreekse samenwerking met een passende zzp bedrijfsarts en zzp casemanager. Het proces van bemiddeling en implementatie ging heel soepel waardoor ik volledige controle heb over mijn preventie en ziekteverzuim. Bij vragen is iedereen goed bereikbaar en dat werkt erg lekker. Ik kan het iedereen aanraden!