Klanttevredenheidsonderzoek 2023

Als onderdeel van onze inzet om onze diensten voortdurend te verbeteren, hebben we onlangs een klanttevredenheidsonderzoek (KTO) uitgevoerd onder onze gewaardeerde partners, en we willen graag de resultaten met jullie delen.

Op 2 november hebben we het KTO verstuurd en nu, drie weken later, hebben we 23 reacties ontvangen. We willen al onze partners bedanken die de tijd hebben genomen om deel te nemen aan het onderzoek en hun eerlijke feedback te delen.

Resultaten zijn gegeven op een schaal 1-4:

1 = Slecht
2 = Matig
3 = Goed
4 = Zeer goed

De resultaten in een notendop

Over het algemeen doen we het goed tot zeer goed!

De meeste beoordelingen liggen tussen de 3 en de 4, met een algemeen cijfer van 3,6. Dit is een positief teken dat we op de goede weg zijn om onze diensten te verbeteren en aan jullie verwachtingen te voldoen.

Verbeterpunten

Er is altijd ruimte voor verbetering, en we nemen jullie feedback serieus. Een aandachtspunt dat naar voren kwam, is de “toetreding Validata,” die gemiddeld wordt beoordeeld met 2,3. We zullen dit bespreken en werken aan verbeteringen op dit gebied.

Jullie feedback

We willen graag enkele opmerkingen delen die we hebben ontvangen. We zijn blij te horen dat velen van jullie onze behulpzame houding, snelle betalingen en goede bereikbaarheid waarderen. We zijn trots op ons innovatieve karakter en zullen blijven streven naar verbeteringen waar mogelijk.

Zie hier een greep uit de reacties:

  • A-A heeft ‘n behulpzame attitude. Daar heb ik al enkele keren op prettige wijze steun van ervaren.
  • Op mijn geld heb nooit lang hoeven wachten. Ook daarvoor is waardering!
  • Niet heel frequent contact, maar als het nodig is goed bereikbaar en alles is goed bespreekbaar. Innovatief bezig, ga zo door!
    Ik ben zeer tevreden over Aditum Arbo en de werkwijze met facturering zoals dit nu werkt. Ook de contacten met de medewerkers vind ik erg prettig.
  • Ik waardeer wel het directe contact en de opstartfase.
  • Uitstekende dienst met innovatieve ideeën
  • Ik ondervind dat als je een vraag hebt je snel en accuraat antwoord krijgt. Verder is de afhandeling van de betalingen geweldig en super snel. En de mensen waarmee je contact heb zijn uiterst vriendelijk

Dankbaar voor jullie vertrouwen

Tot slot willen we onze dankbaarheid uitspreken voor het vertrouwen dat jullie in ons stellen. We zijn hier om jullie te ondersteunen, en jullie feedback helpt ons om dat beter te doen.

We kijken uit naar een voortzetting van onze samenwerking en streven ernaar om jullie verwachtingen altijd te overtreffen. Als jullie verdere feedback, vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Dank jullie wel, en laten we samen blijven groeien!

Met vriendelijke groet,

Het team van Aditum Arbo