Binnen het geboden uurtarief heb je toegang tot het volgende:

Toegang tot verbinding, je staat er niet alleen voor

Bij Aditum Arbo krijg je een persoonlijk aanspreekpunt, hieraan kun je iedere hulpvraag stellen. Bijvoorbeeld vragen over het contract, je beschikbaarheid en de financiële afwikkeling, etc. Samen gaan wij aan de slag.

Toegang tot een vaste werkgever of opdrachtgever als klant

Aditum Arbo voert acquisitie voor jou, maar niet zomaar. De opdracht die gezocht worden moeten bijdragen aan jouw werkgeluk. Passende opdrachten noemen wij dat. Daarnaast wanneer Aditum Arbo een werkgever aanbiedt en jij deze wilt aannemen, word je een partij in de contractuele afspraken met de werkgever. De werkgever wordt onze gezamenlijke klant. Jij bent het vaste aanspreekpunt.

Toegang tot overzicht en risicoreductie in de balans tussen samenwerking en zzp-wetgeving

Aditum Arbo voert voor iedere samenwerking een kosteloze screening uit, om de risico’s in de samenwerking tussen jou, de werkgever en Aditum Arbo te toetsen zodat er met een gerust hart samengewerkt kan worden. Veilig zzp’en noemen wij dat!

Toegang tot volledige (medische) invloed

Jij hebt 100% invloed op de (medische) begeleiding van werkgever en werknemer.

Toegang tot een rechtstreekse samenwerking met werkgever en overige ZZP-Professionals

Jij werkt rechtstreeks samen met de contactpersonen bij de werkgever, maar ook met de overige ZZP-Professionals die ingezet worden in de begeleiding van werkgever en werknemer.

Toegang tot een goed uurtarief

Je hebt toegang tot een gezond en marktconform uurtarief.

Toegang tot een betere tijdsinvestering consulten

Op deze wijze krijg je meer tijd en dus grip op de begeleiding die jij biedt aan werkgever en werknemer. Vraag naar de normtijden voor verrichtingen.

Toegang tot een volledig en geautomatiseerd interventie netwerk

Via Aditum Arbo heb je toegang tot veel interventiebedrijven. Dit heeft als voordeel dat je kunt putten uit een groot netwerk aan kennis en uitvoering omtrent welzijn, vitaliteit en preventie. Zodat jij op een makkelijke manier het maximale uit jouw begeleiding kan halen.

Toegang tot intercollegiale of multidisciplinaire afstemming

Via Aditum Arbo krijg je rechtstreeks toegang tot de interventiebedrijven. Ook bij deze bedrijven zijn vaste contactpersonen beschikbaar zodat je gemakkelijk kunt overleggen met bijvoorbeeld een psycholoog, bedrijfsmaatschappelijk werker, verzekeringsarts, etc.

Toegang tot Planningagenda.nl

Aditum Arbo faciliteert jou met een volledige Digitale Omgeving van Planningsagenda. Met ondersteuning wanneer er vragen of problemen zijn. Wanneer je in Planningsagenda in meerdere omgevingen werkt, is er een mogelijkheid tot een switch account.

Toegang tot reversed billing

Aditum Arbo maakt het je makkelijk omdat je al nauwkeurig je uren bijhoudt in Planningsagenda.nl. Aditum Arbo faciliteert namelijk je facturen, je hoeft alleen conform je eigen administratie een factuurnummer in te vullen en te controleren of de urenregistratie klopt.

Toegang tot een vervangingsregeling

Aditum Arbo kan vervanging regelen bij ziekte en verlof.

 

De onderstaande diensten zijn voor de zzp’er voor eigen rekening, maar zijn door de afspraken en inkoopvoordelen makkelijker en/of voordeliger.

Toegang tot het opzetten van je eigen onderneming

Wanneer jij zzp’er wil worden, dan kan Aditum Arbo je hierbij helpen. Wij geven jouw ambities concrete handen en voeten, zodat je van start kunt.

Toegang tot een volledig beheerde werkplek

Aditum Arbo kan jou faciliteren met een beheerde werkplek inclusief servicedesk ondersteuning bij problemen van één van de Zorg van de Zaak Netwerk leveranciers. Dit kan op jouw huidige apparaat of via een nieuw apparaat. De apparatuur kan ook voor jouw eigen klanten gebruikt worden. Vraag naar de informatiefolder.

Toegang tot verzekeringen

Via Aditum Arbo kun jij toegang krijgen tot een goed verzekeringspakket voor jouw praktijk. Aditum Arbo heeft hiervoor een samenwerking met de onafhankelijke adviseurs van VvAA Advies. Zij bieden alle verzekeringen aan, dus niet alleen die van VvAA zelf. Denk hierbij aan beroepsaansprakelijkheid met zuivere vermogensschade en rechtsbijstand daarnaast mogelijkheden tot individuele AOV verzekering.

Toegang tot juridische en klachten ondersteuning

Aditum Arbo biedt jou de mogelijkheid om juridisch advies in te winnen of juridische bijstand aan te vragen in geval van klachten of claims over je werkzaamheden.

Toegang tot hulp bij medische verwerking

Aditum Arbo biedt jou de mogelijkheid om via MediSync het opvragen van medische informatie van huisarts of curatieve sector en overdracht arbo/arbo uit handen te nemen.

Toegang tot (na)scholing

Aditum Arbo biedt in samenwerking met Zorg van de Zaak Academy, VvAA en de Gouden Schil diverse nascholingen aan.

Toegang tot mobiliteit

Via Aditum Arbo kun jij toegang krijgen tot het leasen van een auto of fiets, ook als je starter bent. Hierover zijn gunstige afspraken gemaakt met de leasemaatschappij van het Zorg van de Zaak Netwerk. Vraag naar de informatiefolder.

Toegang tot adhoc tolkendienst

Via Aditum Arbo kun jij toegang krijgen tot de dienstverlening van Global Talk tegen de inkooptarieven van het Zorg van de Zaak Netwerk.

Toegang tot medische apparatuur

Aditum Arbo biedt jou toegang tot gemakkelijk verkrijgen van nieuwe medische apparatuur. Tevens krijg je toegang tot de kalibratiecyclus van Zorg van de Zaak. Hierdoor kun je makkelijk in jouw regio eens per jaar jouw apparaten laten kalibreren. Daarnaast kun je medische apparaten aanschaffen.

Toegang tot flexibele spreekuurlocaties

Via Aditum Arbo kun jij toegang krijgen tot het huren van een spreekuurlocatie. Hierover zijn afspraken gemaakt met huisvesting van het Zorg van de Zaak Netwerk. Dit is inclusief receptiefunctie voor ontvangt van de cliënten, wachtkamer en koffie en thee faciliteiten.

Toegang tot zorgkleding

Ben jij die zzp’er in de zorg die zich ook presenteert als arts? Dan is er een mogelijkheid om duurzaam en met social return gemaakte kleding aan te schaffen. Indien gewenst kun je jouw logo op de kleding laten zetten. Daarnaast wordt een deel van de opbrengst gebruikt om de artsenkamers veiliger te maken voor kinderen door meer kleur te brengen in de artsenkamer. Een mooi maatschappijlijk doel!

Aditum Arbo staat altijd open voor vragen en ideeën naar oplossingen die de bedrijfsarts ondersteunt. Wij gaan graag in gesprek.