Laden...

Dit doen we voor jou

We zijn trots op het grote netwerk waarin we als arts-makelaar zelfstandige bedrijfsartsen koppelen aan verschillende bedrijven in Nederland. We zorgen ervoor dat jouw bedrijf minstens voldoet aan de vereisten van de maatwerkregeling en dat een bedrijfsarts bij je aan de slag kan die precies past bij jouw bedrijf. Daarnaast profiteer je van de andere kennis in ons netwerk zodat je makkelijk gebruik kunt maken van andere arbodiensten.

Een bedrijfsarts die bij je past

Een bedrijfsarts die past

Als je werkt met een bedrijfsarts die plezier heeft in wat hij of zij doet, kom je tot de beste resultaten.

Ook voor je werknemers en jouw bedrijf. We zoeken dan ook naar een bedrijfsarts die past bij jouw organisatie. Omdat we de bedrijfsartsen met wie we werken goed kennen, komen we tot een perfecte match waar ook jouw bedrijf het meeste profijt van heeft.

Een bedrijfsarts die bij je past

Elkaar goed leren kennen

Écht goed samenwerken lukt alleen als je weet wat beide partijen precies willen. Eerst willen we iedereen dan ook goed leren kennen. We proberen een zo helder mogelijk beeld te krijgen van wensen, ideeën en voorkeuren van alle partijen. Dat doen we bij zowel de opdrachtgever als de bedrijfsarts. We zetten praktische zaken, maar ook persoonlijke visies op een rij en verwerken dit in een profiel.

Meer dan 120 artsen aangesloten

Ons netwerk kent meer dan 120 vrijgevestigde bedrijfsartsen en artsen met bedrijfsgeneeskundige ervaring.

We laten niets aan het toeval over

Als een zelfstandige bedrijfsarts bij jouw bedrijf aan de slag gaat, doen we een onboarding. Daarin voeren we checks uit die risico’s voor alle partijen minimaliseren. Bovendien bevorderen we zo dat de bedrijfsarts jouw opdracht op een duurzame manier kan uitvoeren.

Alles goed geregeld

Duidelijkheid. Dat is een niet te onderschatten basisvoorwaarde voor een fijne manier van samenwerken.

We zorgen ervoor dat alles rond de opdracht die je voor een zelfstandige bedrijfsarts hebt duidelijk is en goed is geregeld. Mocht iets toch niet helder zijn, dan pakken we het voor je op na één telefoontje, appje of mailtje. We houden je waar nodig op de hoogte en verwerken alles overzichtelijk.

Duidelijke tarieven

Niet onbelangrijk: het tarief waarvoor de zelfstandige bedrijfsarts bij je gaat werken. Daarover ga je samen met de bedrijfsarts in overleg. De afspraken die je maakt leggen we vast zodat het tarief duidelijk is geregeld.

Heldere werkopdrachten

Als we een bedrijfsarts hebben gevonden die bij je past, krijg je van ons een overeenkomst van opdracht gebaseerd op het model van de belastingdienst. Ook regelen we een heldere driepartijen-werkopdracht waarin alle afspraken staan.

Aditum Arbo zorgt goed voor zijn kapitaal. Zij erkennen de waarde van de bedrijfsarts en wat die nodig heeft. Het is als eenpitter daarom heel fijn om in een steunend en faciliterend netwerk te bewegen.

Petra Hulleman ZZP-bedrijfsarts
Een bedrijfsarts die bij je past

Vervangingsregeling

Ook bedrijfsartsen zijn natuurlijk wel eens ziek, gaan op vakantie of moeten om een andere reden verzuimen. Omdat we zijn aangesloten bij een groot netwerk, hoef je je over vervanging geen zorgen te maken. We denken mee over vervanging die voor zowel jouw bedrijf, de bedrijfsarts als zijn of haar vervanger prettig is. Daarbij is natuurlijk het belangrijkst dat verzuimbegeleiding gewoon doorloopt, wat er ook gebeurt.

We helpen iedere dag

Ons team staat iedere dag klaar om je te helpen bij vragen.

Je kunt immers op ieder moment voor vragen komen te staan. Korte lijntjes werken het best. Of dat nu telefonisch, via een appje of een e-mail is. We staan voor je klaar op het moment dat jij daar behoefte aan hebt.

Altijd een aanspreekpunt

Als je naar ons algemene nummer belt, neemt altijd iemand op. Je mag ons ook bellen op de mobiele nummers van ons team, zodat je altijd een aanspreekpunt hebt. We geloven namelijk in korte lijntjes en direct contact.

Rechtstreeks contact werkt het beste

Rechtstreeks contact tussen jouw bedrijf en de zelfstandige bedrijfsarts werkt het beste. Op deze manier krijg je altijd rechtstreeks antwoorden op vragen die spelen en verloopt de verzuimbegeleiding het soepelst.

Wij helpen met communicatie

Voor vragen die niet kunnen wachten of waar de bedrijfsarts mogelijk niet gelijk aan toekomt, zorgen wij een tweede lijn. We helpen met communicatie zodat vragen niet te lang blijven liggen en zowel jouw bedrijf als je medewerker altijd helder inzicht hebben in de status van de verzuimbegeleiding.

Ik ben geen ondernemer in hart en nieren. Voor sommige onderdelen van het ondernemerschap had ik simpelweg hulp nodig.

Wouter van der Fliert ZZP-bedrijfsarts
Wouter van der Fliert Staand

Urenregistratie via Planningagenda.nl

Duidelijke afspraken met de bedrijfsarts met wie je werkt is de basis voor fijn samenwerken. Een goed systeem is daarbij onmisbaar. We gebruiken Planningsagenda waarin bedrijfsartsen gemaakte uren registreren. Zo zijn deze uren ook voor jou als werkgever doorlopend inzichtelijk. De administratie verloopt hierdoor snel en zonder extra omkijken.

Toegang tot interventie netwerk

De bedrijfsartsen met wie je werkt, maken onderdeel uit van een groot netwerk aan interventiebedrijven van Zorg van de Zaak Netwerk. Daartoe krijgt ook jouw bedrijf toegang. Zo kun je putten uit een breed scala aan kennis over welzijn, vitaliteit en preventie zodat medewerkers in jouw organisatie het maximale uit de begeleiding kunnen halen.

Snel, continu en overal

We maken het jou als werkgever het liefst zo makkelijk mogelijk. We werken samen met een netwerk van zelfstandige bedrijfsartsen in het hele land. Daardoor kunnen we je altijd snel koppelen aan een bedrijfsarts die bij jou in de buurt actief is. Omdat we onderdeel uitmaken van een interventienetwerk, staan we je ook makkelijk bij met bijvoorbeeld een bedrijfsmaatschappelijk werker of een Risico-Inventarisatie en Evaluatie en andere arbodiensten waar jij en je werknemers profijt van hebben.

Benieuwd welke bedrijfsarts perfect bij jou past en hoe je zorgeloos aan de slag kan?

Neem contact op