Beste zelfstandig bedrijfsarts, wie bekommert zich om jou?

We beleven een rare tijd. Iedereen doet zijn best om in balans te blijven en draagt zijn steentje bij. Dit doe jij ook en daarnaast ben jij, in de bedrijfsartsen beroepsgroep al jaren ondervertegenwoordigd in de vraag naar jouw expertise en tijd. Hierdoor wordt er aan jou getrokken. Deze combinatie van factoren waar jij als #zzpbedrijfsarts in meer of mindere mate invloed op hebt kan zorgen voor stress. Niemand kent de gevolgen van werkstress beter dan jijzelf. Maar bij de loodgieter lekt de kraan ook wel eens. Dus wie bekommert zich eigenlijk om jou?

Aditum Arbo bekommert zich om de zzp bedrijfsarts

Wij helpen bij het continueren en/of inrichten van een goede praktijk. Wij helpen jou met de zaken die extra tijd kosten in jouw praktijk. Die tijd kun je beter besteden aan jouw passie, jouw expertise van het begeleiden van werkgevers en werknemers. Of extra tijd aan jezelf besteden door een stuk te gaan wandelen, hardlopen of anderszins voor jezelf te zorgen.

Welke hulp biedt Aditum Arbo aan zelfstandige bedrijfsartsen?

  • Wij faciliteren jou samen met jouw klant van Planningsagenda.nl.
  • Wij helpen je met een goede verzekering voor beroeps-/bedrijfsaansprakelijkheid en rechtsbijstand of wij doen een check of dit al goed geregeld is.
  • Juridische ondersteuning of advies bij klachtenafhandeling.
  • Een veilige laptop en telefoon met support waarop jij thuis en op locatie jouw gegevens veilig houdt.
  • Gemakkelijk contact leggen met behandelaren en beoordelaren in een uitgebreide providerboog.
  • Wij helpen je met het laten kalibreren van jouw medische apparatuur.
  • Wij hebben goede regelingen voor een leaseauto of fiets.

Dit zijn enkele mogelijkheden waarmee Aditum Arbo je kan ondersteunen door jou als zelfstandige mee te laten profiteren van de inkoopvoordelen van het Zorg van de Zaak Netwerk. Vraag naar de mogelijkheden en treed toe als netwerkpartner van Aditum Arbo.

https://www.aditum-arbo.nl/voor-de-bedrijfsarts/

Meer informatie

Meer informatie over Aditum Arbo is te vinden op www.aditum-arbo.nl. Heb je een vraag of wil je samenwerken? Neem dan contact met mij op via [email protected] of 088-2778828.