Een veilige werkplek voor de ZZP-Bedrijfsarts

In de Cloud, on-premise, lokaal, SaaS en PaaS. Weet jij waar de persoonsgegevens staan van de werknemers die je begeleidt? Staan de gegevens daar veilig? Want AVG, privacy en Autoriteit persoonsgegevens zijn woorden die iedereen bezighoudt, ook als je ZZP-Bedrijfsarts bent. Als ZZP-Bedrijfsarts is het lastig om je IT veilig in te richten en ook flexibel en betaalbaar te houden. Aditum Arbo maakt het mogelijk!

Je moet er niet aan denken dat je op locatie bij je opdrachtgever bent en dat je laptop wordt gestolen. Dan ga je jezelf vragen stellen. Weet ik zeker dat alles in de applicatie staat? Staat er nog iets in mijn download map? Had ik dat ene document al geüpload? Is er informatie verdwenen? Is er informatie gelekt? Moet ik melding doen? Allemaal vragen die stress en extra werk opleveren.

Aditum Arbo bekommert zich om de belangen van de ZZP-Bedrijfsarts en maakt afspraken met leveranciers om risico’s binnen jouw praktijk te verlagen. Aditum Arbo is een samenwerking aangegaan met BizzCon. Deze leverancier van het Zorg van de Zaak Netwerk, beheert en support de IT en telefonie infrastructuur van het netwerk. Vanaf heden kunnen netwerkpartners van Aditum Arbo al voor € 50 euro per maand hun werkplek te laten beveiligen inclusief support wanneer je een vraag of een probleem ervaart. Wanneer je laptop gestolen wordt, kan BizzCon op afstand de gegevens op jouw laptop wissen, zodat de gegevens niet in verkeerde handen vallen. Een geruststellend gevoel toch?

BizzCon levert nog meer diensten die jouw werk makkelijker maakt en risico’s verlaagt. Denk hierbij aan software, hardware, vaste en mobiele telefonie en dit kan allemaal met professionele support en beveiliging.

Vraag naar de mogelijkheden en treed toe als netwerkpartner van Aditum Arbo. Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina, mail naar [email protected] of bel 088-2778828. Volg ons via LinkedIn Aditum Arbo, zzp bedrijfsartsen.

Zie voor meer mogelijkheden van Aditum Arbo onze bedrijfsvideo.