Gemakkelijk een werkplek reserveren met de Flexwerk app

Het is zover! De afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de implementatie van de Flexwerk app. van StandBy Solutions. Met deze online webapplicatie kan jij als bedrijfsarts een spreekkamer reserveren bij één van de Zorg van de Zaak locaties. Dat kan door een QR code te scannen (die op de locaties op de werkplekken zijn aangebracht) of de reserveringsmodule op flexwerkapp.nl. te activeren.

Kosten

Voor bedrijfsartsen met een @zorgvandezaak.nl e-mailadres is het gebruik van de app gratis. Voor bedrijfsartsen zonder een @zorgvandezaak.nl e-mailadres kost het boeken van een spreekkamer/werkplek €55,- per dag. Ook als je minder dan 8 uur van de spreekkamer gebruik maakt.

De app downloaden en installeren

De app downloaden en installeren

  1. Download de StandBy app. via de Google play store of de App store.
  2. Installeer de StandBy app.
  3. Open de app: StandBy na installatie.
  4. Selecteer in het inlogscherm ‘Flexwerk App’.

 

Maak je account aan

Een nieuw account registreren

  1. Open de app op je mobiel (of ga naar https://flexwerkapp.nl op je PC of mobiele telefoon met een internet browser. Klik vervolgens op “Account registreren”.)
  2. Vul de gevraagde gegevens in en klik op “Account aanmaken”.
    Let op: heb je een zorgvandezaak.nl e-mailadres, voer deze dan in tijdens het aanmaken van het account. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht.
  3. Je ontvangt vervolgens op het opgegeven e-mailadres een bericht om het account te bevestigen.
  4. Na het bevestigen wordt je doorgestuurd naar de inlogpagina van de Flexwerk app.

 

Inloggen, een reservering maken, bekijken of verwijderen, inchecken en uitchecken

Dit en meer lees je allemaal terug in de gebruikersinstructie.

Denk om in- en uitchecken

Het is belangrijk dat wanneer jouw werkdag begint je incheckt in de flexwerkapp. Dat kan met de QR-code, jouw reservering in de app. op je telefoon, laptop of desktop. In de beginfase zal de receptie hierop controleren. Als je niet incheckt kan een andere collega de kamer reserveren.

Vergeet niet uit te checken als je naar huis gaat.

Voorbeeld van de Flexwerk app na het inloggen

Privacy

Uiteraard is jouw privacy gewaarborgd door middel van een DPIA.

Een DPIA is een onderzoek dat duidelijk maakt of en waar grote privacy risico’s ontstaan als er persoonsgegevens gebruikt worden. Voorafgaande aan de invoering van de App hebben wij een DPIA laten uitvoeren door Legal2Practice. Daaruit blijkt dat de privacy risico’s minimaal zijn. De belangrijkste privacy maatregelen zijn: alle incheck- en reserveringen worden binnen 24 uur na verstrijken van de gereserveerde dag vernietigd en medewerkers kunnen van collega’s niet zien of zij gereserveerd dan wel ingecheckt hebben.